Advertisements

2015 CPAWM Summer Sun Hunt

***Six of the suns are on CPAC, and the other six are on SMAP. You have to find all twelve and submit your forms on both websites to be entered to win.***

Welcome to the official 2015 CPAWM Summer Sun Hunt. In this Sun Hunt, you will have to scavenge through both SMAP and CPAC’s sites. In this post, we will give you the full instructions on how you can win and also, we’ll be telling you what you can win.

How To Play

On various pages and other things, not including posts – we have hidden twelve suns all over SMAP and CPAC’s sites. They can be on any page, on any side bar – anywhere! A blank picture of what the suns will look like can be seen below:

These suns, however, will have numbers on them, and that is what makes them special. On each site, CPAC and SMAP, there will be 6 suns (for a grand total of 12.) Whenever you find an sun, make sure to record the number somehow (preferably by taking a screenshot of the sun) and remember the page on which you found it; just the title of the location you found it on is perfectly fine, but you can add a link if you want.

Submission Formula

In order to keep this competition as organized as possible, we have set up a specific formula that we ask you either follow exactly. Failure to follow this formula will result in your comment not being counted. Remember, you have to comment the same thing on both sites! Don’t forget! Here is the formula:

Name: Zing

CPAC Suns:

  • [#] (possible picture) — location
  • [#] (possible picture) — location
  • [#] (possible picture) — location
  • [#] (possible picture) — location
  • [#] (possible picture) — location
  • [#] (possible picture) — location

SMAP Suns:

  • [#] (possible picture) — location
  • [#] (possible picture) — location
  • [#] (possible picture) — location
  • [#] (possible picture) — location
  • [#] (possible picture) — location
  • [#] (possible picture) — location

SUM: (This is where you add up all the numbers)

Answer: ##

And now, here is a version that will keep the fancy boldness and listing, and all you have to do is copy paste it into your comment box 😉

<strong>Name: </strong>YOUR NAME HERE

<strong>CPAC Suns:</strong>
<ul>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
</ul>
<strong>SMAP Suns:</strong>
<ul>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
<li>[#] (possible picture) — location</li>
</ul>
<strong>SUM: (</strong><em>This is where you add up all the numbers</em><strong>)</strong>

<em>Answer:</em><strong> ##</strong>

The Prizes

We are going to give four prizes away to the fastest four people. CEO’s of both sites can not enter, anyone else can as only CEO’s put this together. Here are the official prizes up for grabs.

1st Place – 1,000 xats + 2 months adspace on CPAC & SMAP

2nd Place – 500 xats + 1 months adspace on CPAC & SMAP

3rd Place – 300 xats + 1 week adspace on CPAC & SMAP

4th Place – 2 weeks adspace on SMAP

If you already have adspace existing on a CPAC/SMAP site, the time you win in this contest will simply be added onto your time. We will not be endorsing or offering adspace to competing news sites.

<><><><><><>

We here at CPAWM hope you have fun with this contest. We hope this contest is as fun for everyone as we hope it will be.

Zing King To

CP Army Central Editor-in-Chief

SM Army Press Chief Executive Officer

© 2015 Mach's Creativity
Advertisements

27 Responses

  1. You MUST comment your vote on BOTH sites for your vote to count

    ps i made all the gfx 🙂

  2. Name: Jodie
    CPAC Suns:
    [92] Left Sidebar
    [69] Armies page
    [5] History page
    [52] Apply/Work here page
    [71] Legends page
    [46] Archives
    SMAP Suns:
    [27] Right sidebar
    [31] CP Army Guidebook
    [83] Legends page
    [50] Events page
    [16] Complaint page
    [50] Events page

    • Name: Jodie
      CPAC Suns:
      [92] Left Sidebar
      [69] Armies page
      [5] History page
      [52] Apply/Work here page
      [71] Legends page
      [46] Archives
      SMAP Suns:
      [27] Right sidebar
      [31] CP Army Guidebook
      [83] Legends page
      [50] Events page
      [16] Complaint page
      [50] Events page

      Sum = 592

  3. Name: Bam
    CPAC Suns:
    [92] Left Sidebar
    [69] Armies page
    [5] History page
    [52] Apply/Work here page
    [71] Legends page
    [46] Archives
    SMAP Suns:
    [27] Right sidebar
    [31] CP Army Guidebook
    [83] Legends page
    [50] Events page
    [16] Complaint page
    [50] Events page

    • Answer: 592

  4. Name:Red YOUR NAME HERE

    CPAC Suns:

    [92] (possible picture) — homepage
    [69] (possible picture) — armies
    [5] (possible picture) — history page
    [71] (possible picture) — legends page
    [52] (possible picture) — apply
    [46] (possible picture) — archives

    SMAP Suns:

    [58] (possible picture) — top 10 register
    [27] (possible picture) — above heross gaming banner
    [83] (possible picture) — legends page under mach
    [31] (possible picture) — cp army guidebook page
    [16] (possible picture) — complaints page
    [50] (possible picture) — events page under winter league

    SUM (This is where you add up all the numbers)

    Answer:600 ##

  5. Name:FISH YOUR NAME HERE
    CPAC Suns:

    [92] (possible picture) — homepage
    [69] (possible picture) — armies
    [5] (possible picture) — history page
    [71] (possible picture) — legends page
    [52] (possible picture) — apply
    [46] (possible picture) — archives

    SMAP Suns:

    [58] (possible picture) — top 10 register
    [27] (possible picture) — above heross gaming banner
    [83] (possible picture) — legends page under mach
    [31] (possible picture) — cp army guidebook page
    [16] (possible picture) — complaints page
    [50] (possible picture) — events page under winter league

    SUM (This is where you add up all the numbers)

    Answer:600 ##

  6. Name: Berbatov

    CPAC Suns:
    [46] Archives page — location
    [92] left sidebar — location
    [52] work here page — location
    [71] legends page — location
    [5] History page — location
    [16] complaints page — location
    282

    SMAP Suns:

    [27] right sidebar — location
    [50] events page — location
    [58] Mach commented on Top Ten register page — location
    [83] legends page — location
    [31] guidebook page — location
    [16] Complaints page— location

    SUM: (This is where you add up all the numbers)
    Answer: 547

    • sorry take that 282 thing out, idk why its there

  7. Name: Rishron

    CPAC Suns:
    
[92] Left Sidebar
    
[69] Armies page
    
[5] History page

    [52] Apply/Work here page
    
[71] Legends page
    
[46] Archives

    SMAP Suns:
    
[27] Right sidebar

    [31] CP Army Guidebook
    
[83] Legends page

    [50] Events page
    
[16] Complaint page

    [58] Mach’s comment on top ten register page
    Sum: 92 + 69 + 5 + 52 + 71 + 46 + 27 + 31 + 83 + 50 + 16 + 58
    Answer: 573

    • Answer: 600

  8. Name: Mr. Burns YOUR NAME HERE
    CPAC Suns:

    [#92] (www.prntscr.com/884ffj) —Left Sidebar
    [#69] (www.prntscr.com/884fvy) —Armies Page
    [#5] (www.prntscr.com/884g6k) —History Page
    [#71] (www.prntscr.com/884gkh) —Legends Page
    [#52] (www.prntscr.com/884gvs) —Apply Page
    [#46] (www.prntscr.com/884tbn) —Archives

    SMAP Suns:

    [#27] (www.prntscr.com/884hgv) —Right Sidebar
    [#83] (www.prntscr.com/884hpg) —Legends Page
    [#31] (www.prntscr.com/884ia4) —Guidebook Page
    [#16] (www.prntscr.com/884ily) —Complaints Page
    [#50] (www.prntscr.com/884isu) —Events Page
    [#58] (www.prntscr.com/884wo6) —Mach’s Comment

    SUM:92+69+5+71+52+46+27+83+31+16+50+58 (This is where you add up all the numbers)
    Answer:600 ##

    • Sorry if I left the “YOUR NAME HERE” and the “Add numbers,” I was in a hurry! 😀

      • Oh and yeah Mach’s comment on the ‘Top Ten Register’ Page

  9. Name: Stone523
    CPAC Suns:

    92 http://prntscr.com/886tib — Side bar (left side)
    69 http://prntscr.com/886ty9 — Armies page
    5 http://prntscr.com/886udh — History page
    71 http://prntscr.com/886vfi — Legends page
    52 http://prntscr.com/886vzz — Apply page
    46 http://prntscr.com/886zxx — Archives page

    SMAP Suns:

    27 http://prntscr.com/886x3w — Side bar (right side)
    58 http://prntscr.com/886wnn — Top 10 register page
    83 http://prntscr.com/886wvf — Legends page
    31 http://prntscr.com/886xki — Guidebook page
    16 http://prntscr.com/886xvl — Complaints page
    50 http://prntscr.com/886y0a — Events page

    SUM: (335 CPAC Suns + 265 SMAP Suns = 600 Total Suns)
    Answer: 600

  10. Name: BRIGADE3
    CPAC Suns:
    [92] — sidebar
    [46] —Archives page
    [69] — Armies page
    [5] — history page
    [71] — legends page
    [52] — work here page
    SMAP Suns:
    [58] — comment on top ten register by mach
    [27] — right sidebar
    [83] — legends page
    [31] — guidebook page
    [16] — complaints page
    [50] — events page
    SUM: (600)
    Answer: 600

  11. Name: Popcorny5555
    CPAC Suns:
    [46] —Archives page http://prntscr.com/888alk
    [69] — Armies page http://prntscr.com/888aot
    [5] — history page http://prntscr.com/888atu
    [92] — sidebar http://prntscr.com/888b68
    [71] — legends page http://prntscr.com/888b9f
    [52] — work here page http://prntscr.com/888bcf

    SMAP SUNS:
    [27] — right sidebar [27] — right sidebar http://prntscr.com/888bmq
    [58] — comment on top ten register by mach http://prntscr.com/888bp3
    [83] — legends page http://prntscr.com/888bvn
    [16] — complaints page http://prntscr.com/888cd1
    [50] — events page http://prntscr.com/888chh
    [31] — guidebook page http://prntscr.com/888cmv

    SUM: (335+265=600)
    Answer: 600

  12. Name: YOUR NAME HERE

    CPAC Suns:

    [69] (http://i.imgur.com/rfEC4Zi.png) — Armies
    [97] (http://i.imgur.com/ROCphTL.png) — Sidebar
    [5] (http://i.imgur.com/zgcW6Ua.png) — History
    [71] (http://i.imgur.com/coEDA0K.png) — Legends
    [52] (http://i.imgur.com/Xf6Zluf.png) — Apply
    [46] (http://i.imgur.com/gqVrYn1.png) — Archives

    SMAP Suns:

    [83] (http://i.imgur.com/oO3UD6m.png) — Legends
    [27] (http://i.imgur.com/ws8pvrR.png) — Sidebar
    [31] (http://i.imgur.com/8PPTc9p.png) — Guide
    [16] (http://i.imgur.com/x1LFI8F.png) — Complaints
    [50] (http://i.imgur.com/2As8oGc.png) — Events
    [58] (http://i.imgur.com/WSM3eXg.png) —Comment on Top Ten Register by Mach

    SUM: (600)

    Answer:600

  13. Name: Legofan Cy

    CPAC Suns
    [92] — left sidebar
    [5] — history page
    [71] — legends page
    [52] — work here page
    [46] —Archives page
    [69] — Armies page

    SMAP Suns:
    [27] — right sidebar
    [31] — guidebook page
    [16] — complaints page
    [83] — legends page
    [58] — Top ten register (Mach’s comment)
    [50] — events page
    SUM: (92+5+71+52+46+69+27+31+16+83+58+50)
    Answer: 600

    • Name: Legofan Cy

      CPAC Suns
      [97] — left sidebar
      [5] — history page
      [71] — legends page
      [52] — work here page
      [46] —Archives page
      [69] — Armies page

      SMAP Suns:
      [27] — right sidebar
      [31] — guidebook page
      [16] — complaints page
      [83] — legends page
      [58] — Top ten register (Mach’s comment)
      [50] — events page
      SUM: (92+5+71+52+46+69+27+31+16+83+58+50)
      Answer: 600

      I made a mistake, this is my answer^^

      • Sorry, umm, nvm for my reply, first comment is my choice:
        Name: Legofan Cy

        CPAC Suns
        [92] — left sidebar
        [5] — history page
        [71] — legends page
        [52] — work here page
        [46] —Archives page
        [69] — Armies page

        SMAP Suns:
        [27] — right sidebar
        [31] — guidebook page
        [16] — complaints page
        [83] — legends page
        [58] — Top ten register (Mach’s comment)
        [50] — events page
        SUM: (92+5+71+52+46+69+27+31+16+83+58+50)
        Answer: 600

  14. Name: Dr Flen

    CPAC Suns:
    [92] — left sidebar
    [5] — history page
    [71] — legends page
    [52] — work here page
    [46] —Archives page
    [69] — Armies page

    SMAP Suns:
    [27] — right sidebar
    [31] — guidebook page
    [16] — complaints page
    [83] — legends page
    [58] — Top ten register {Mach’s comment}
    [50] — events page
    SUM: (92+5+71+52+46+69+27+31+16+83+58+50)
    Answer: 600

  15. Name: Buggins will
    CPAC Suns:
    [92] Left Sidebar
    [69] Armies page
    [5] History page
    [52] Apply/Work here page
    [71] Legends page
    [46] Archives
    SMAP Suns:
    [27] Right sidebar
    [31] CP Army Guidebook
    [83] Legends page
    [50] Events page
    [16] Complaint page
    [50] Events page
    Answer: 592

  16. Name : NIkunj67
    CPAC Suns:
    [92] Left Sidebar
    [69] Armies page
    [5] History page
    [52] Apply/Work here page
    [71] Legends page
    [46] Archives
    SMAP Suns:
    [27] Right sidebar
    [31] CP Army Guidebook
    [83] Legends page
    [50] Events page
    [16] Complaint page
    [58] Top Ten Register

    Sum : 600

  17. NAME :daffyduck
    CPAC suns:
    (92) sidebar
    (5) History page between the two pictures of the great alliance
    (69) Right above the golden troop on armies page
    (71) Right at the end of legends page
    (52) work here page
    (46) in archives under June 2013

    SMAP SUNS:
    (58) top ten register in the comments
    (83) legends page in Alberto Lord
    (31) guide book badge in introducing and joining
    (16) complaints
    (50) in events page
    (27) Right side bar under the army website ad that has the servers map

    TOTAL: 600
    ( I can’t add pics right now but I will soon)

What do YOU think? Comment your opinion!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: